Nieuwe leerling

Wanneer moet ik mijn kind aanmelden?
Belangrijk is dat u uw kind een half jaar voor de vierde verjaardag aanmeldt. Rond de derde verjaardag van uw kind zult u vast wel eens aan de basisschool gedacht hebben. Een jaar later is het immers al zo ver.

Een zoektocht van een jaar naar een goede basisschool is best gebruikelijk: u kijkt eens rond op internet naar de websites van basisscholen en kiest enkele scholen uit om eens te bezoeken. Na een half jaar (dus zo ongeveer een half jaar voor de vierde verjaardag) heeft u vast een goede keuze gemaakt en meldt u uw kind aan bij de school.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?
U meldt uw belangstelling (telefonisch (038-4601471), of via de mail (y.vanhaastrecht@ooz.nl) bij Yvette van Haastrecht. U kunt een afspraak maken voor een rondleiding/gesprek en de sfeer bij ons op school proeven. Uw kind is daarbij van harte welkom.

Mocht u ervoor kiezen om uw kind aan te melden op De Marshof, dan krijgt u van de directrice een inschrijfformulier. Na de inschrijving krijgt u via de mail een bevestiging en neemt de leerkracht contact op voor een kennismakingsgesprek. Tevens kunt op dat moment wenochtenden afspreken, waarbij uw kind mag komen wennen. Als uw kind naar school gaat, krijgt u als ouders toegang tot het ouderportaal. U kunt hier de aanmeldgegevens van uw kind controleren.

Kinderen zijn welkom op, of (kort) na hun vierde verjaardag. Voor kinderen die tussen de eerste schooldag en 1 oktober vier jaar worden, maken we een uitzondering. Zij zijn al welkom op de eerste schooldag.