Andere partners

MECMuziekschool: toonaangevende muziekschool in regio Zwolle

Wil jij viool leren spelen, hebben jullie thuis een piano staan of begin je het liefst een eigen drumband?
Meld je dan nu aan bij muziekschool MEC Muziekschool en start over een week al met muziekles.
Op onze locatie in de Marshof geven we gitaar- , keyboard-, piano- en blokfluitles.
Op de woensdag vanaf 13.00 tot in de avond kunnen oud en jong terecht voor muzikeles.
Ook voor muzieklessen op school en muzikale workshops zijn wij de muzikale partner van de Marshof.
Voor een gratis proefles en informatie kunt u ons bellen en mailen.

info@mecmuziek.nl
0522-750921 (van 8-13 op werkdagen)
06-46033925 en 06-25104647

Connect

De logopedie op De Marshof wordt verzorgd door Connect Logopdie, namens Connect is Kim Ackhurst aanwezig op de donderdag.

Goede communicatie zegt alles. Het zorgt dat je elkaar begrijpt, slaat bruggen en bouwt langdurige relaties. Onze logopedisten en dyslexiebehandelaars helpen jou of jouw kind daarbij. Stap voor stap. Verbinding, kwaliteit en een sterk pedagogische visie staan centraal binnen onze logopedie- en dyslexiebehandelingen. Met een team van meer dan  vijfentwintig logopedisten hebben wij veel specialisaties in huis. Je bent dus altijd verzekerd van de beste zorg. Wel zo prettig!

Voor vragen, twijfels of behandeling van uw kind kunt u contact opnemen met onze praktijk. U kunt natuurlijk ook op de donderdag langskomen op De Marshof met eventuele vragen.

Voor 2023 heeft Connect geen overeenkomst afgesloten met Caresq en ASR (de Amersfoortse en Ditzo). Hebben wij geen contract met jouw zorgverzekeraar? Dan besteden we de facturering uit aan Infomedics.nl..

Voor meer informatie bekijk je de tarieflijst van Connect logopedie, geldig vanaf 1 januari 2023.

MOOR kidz/ fysio kidz

Centraal staat bij Fysiokidz dat met enthousiasme, inzet en passie gewerkt wordt aan de motorische ontwikkeling van kinderen. Kindvriendelijkheid, laagdrempelig, uitdagend en professioneel zijn de sleutelwoorden van Fysiokidz.
De kinderfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in de motorische ontwikkeling van kinderen van 0 tot 18 jaar. Indicaties zijn bijvoorbeeld: schrijfmotorische problemen, motorische ontwikkelingsachterstand en houdingsproblemen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, daarom zijn de kinderfysiotherapeuten bij Fysiokidz geregistreerd bij het Centraal Kwaliteits Register van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie.

Voor vragen, twijfels of behandeling van uw kind kan er rechtstreeks contact worden opgenomen. Het is ook mogelijk dat de huisarts, jeugdarts of medische specialist een verwijzing geeft.

Kinderfysiotherapie zit in het basispakket van uw zorgverzekeraar. Er zijn zorgverzekeraars die geen toestemming geven voor de behandeling op school, hiervoor zal er een afspraak in de praktijk moeten worden gemaakt.
Wij werken volgens het gedragsprotocol Kinderfysiotherapie op het basisonderwijs.

E. info@moor-kids.nl
T. 038 – 420 47 37
M. 06 – 53 969 818
W. www.moor-kids.nl

Overzicht locaties Zwolle:

Locatie Stadshagen Centrum:
Koperslagerstraat 19
8043 EL Zwolle

Locatie Stadshagen Noord/ Westenholte:
Sportlaan 2
8044 PG Zwolle

Locatie Zwolle Zuid:
Nieuwe Deventerweg 99
8014 AE Zwolle

Locatie Holtenbroek:
Haydnstraat 4
8031 ZA Zwolle

C.I.C.K Musicalschool

Ben jij helemaal gek op zingen, dansen én acteren? Volg dan de reguliere musical lessen van C.I.C.K.! Iedereen is welkom en krijgt de mogelijkheid om zijn of haar talenten te ontdekken of verder te ontwikkelingen. Na de kerstvakantie starten er weer lessen in Zwolle.

C.I.C.K Musicalschool (voorheen Song & Dance) geeft Musicallessen van 5 tot 12 jaar, 12+ en theaterlessen van 7 tot 12 jaar.