Doomijn

Samen met Doomijn vormen we de brede school ‘De Marshof”. Doomijn zorgt voor de jongste kinderen in het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal. Ook verzorgen zij bij ons de Voorschoolse opvang (vanaf 7.30 uur) en de Naschoolse opvang (vanaf 15.15 uur). Mocht uw kind hier gebruik van willen maken dat kunt u hem/ haar aanmelden via klantadvies van Doomijn. Telefoonnummer: 038-4214521. Verder informatie is te vinden op hun website www.doomijn.nl.

Kinderdagverblijf
Ontdekken staat bij ons voorop. Daarbij kijken we vooral naar de wensen van de kinderen. Zij weten immers prima wat ze willen, kunnen en leuk vinden. Natuurlijk helpen we ze kiezen en zorgen we dat ze zich ontwikkelen, met leerzame spelletjes en creatieve thema’s. We planten zaadjes als we het over bloemen en planten hebben. We gaan de natuur in om de seizoenen te ervaren – we zitten vlakbij het Zandhove bos! – en we ontdekken samen hoe een ziekenhuis eruit ziet en hoe je een bruiloft viert. De grote wereld in ‘t klein, lekker dichtbij.

Wij geven de kinderen handvatten en opdrachtjes, maar laten ze ook lekker vrij. Want dan krijgen creativiteit, fantasie en samenspel alle ruimte. Zo kiezen ze zelf of ze ravotten of rusten. En zo leren en groeien ze van alles wat de wereld te bieden heeft.

Peuterspeelzaal
Ons lichte en grote lokaal zit bomvol avontuur. In elke hoek is iets anders en nieuws te beleven. Een poppenhoek voor kleine verzorgers en prinsessen, een autohoek voor stoere coureurs en een rusthoek voor stille genieters. Ieder kind vind hier z’n plezier. Natuurlijk spelen we ook veel samen, want da’s dubbele pret! Dansen op muziek of tikkertje of in de gymzaal, klimmen in ons klimhuis of creatief aan de slag met leuke thema’s. Bij Verkeer, Natuur en Jaargetijden gaan we lekker naar buiten. Heerlijk op ons eigen groene speelplein, in de zandbak, op het klimrek of tussen de struiken. Verder weg lokt het avontuur ook, want het Zandhovebos en de kinderboerderij zijn ook heel fijn om te verkennen!

Binnen in ons gezellige lokaal of buiten op ons groene plein, we vermaken ons elke dag weer. De wereld heeft zoveel te bieden. Eigenlijk komen we hier tijd te kort…

Buitenschoolse opvang
Binnen onze ruime bso staan de deuren altijd open. Samen spelen en ontdekken is dan ook ons motto. Kinderen van alle leeftijden kunnen het hier goed met elkaar vinden. We bedenken de leukste activiteiten. Koken, sporten, kunst maken of bijvoorbeeld toneel spelen. Het is nog leerzaam ook! Voor frisse lucht gaan we naar buiten. Het park en de kinderboerderij liggen hier om de hoek. Er zijn zelfs slootjes waar we kunnen vissen. Een potje voetbal of basketbal kan lekker dichtbij, want naast ons liggen perfecte veldjes voor de sportliefhebbers. We vieren trouwens ook regelmatig feest. Natuurlijk met Sinterklaas en, misschien wel nog leuker, we hebben elk jaar onze eigen onder- en bovenbouwfeesten!

Zo maken we het samen het hele jaar door gezellig. Wat we doen, dat beslissen de kinderen zelf. We vragen er naar en er is een ideeënbus. Zo blijven we elkaar verrassen en vermaken. Elke dag weer.

Openingstijden
Via de onderstaande link komt u bij de openingstijden van Doomijn.

https://www.doomijn.nl/locaties/buitenschoolse-opvang-tichelmeesterlaan

https://www.doomijn.nl/locaties/kinderdagverblijf-tichelmeesterlaan

https://www.doomijn.nl/locaties/peuterspeelzaal-tichelmeesterlaan