DE MARSHOF GEEFT ENERGIE!

Uw kind

Gaat van alles ontdekken!
Leren spelen en spelenderwijs leren.
En gaat vooral met plezier naar school en opvang! Op de Marshof worden u en uw kind gezien en gehoord.

Kindcentrum & basisschool

Een positief, sportief en veelzijdig Kindcentrum in Zwolle Zuid, in de wijk Gerenlanden. We zijn een basisschool mét peuterspeelzaal, kinderopvang en buitenschoolse opvang. Samen met Doomijn biedt de Marshof een compleet pakket voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Buurtschool

Vooral ook samen! Samen met andere leerlingen, ouders en buurtbewoners!
Wij hebben ruimte en energie.
Wij zoeken graag de verbinding.

Facebook

Kindcentrum De Marshof

Welkom bij kindcentrum De Marshof!

Onze basisschool, BSO en peuteropvang vormen samen één kindcentrum; OKC De Marshof. In de wijk Gerenbroek zijn we uw partner in de ontwikkeling van uw kind door het bieden van een goed en uitdagend aanbod gedurende de hele dag. We werken in een prettige sfeer met oog voor elkaar. Daarom voelen kinderen en ouders zich hier thuis.  De BSO en peuteropvang worden geregeld door Doomijn.

‘Aandacht voor elkaar, respect, betrokkenheid, waardering, een eigen mening en creativiteit zijn voor ons heel belangrijk.’ De Marshof, geeft energie!

Wij geven u op deze site informatie over onze school, de peuteropvang en de BSO. Bent u nieuwsgierig en wilt u meer informatie? We maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek en rondleiding.

De Marshof heeft ook Instagram. Benieuwd? Klik dan op deze link

Cultuur

Op De Marshof geven we meer dan gemiddeld aandacht aan de culturele aspecten van de samenleving: beeldende kunst, muziek, theater, musea, maar ook de multiculturele samenleving.

We organiseren een aantal keer per jaar cultuurdagen. Soms staan die cultuurdagen in het teken van een thema: museumbezoek, dans, film. Soms is er een dag met een veelheid aan cultuurworkshops. Op zo’n cultuurdag worden de reguliere lessen eventjes opgeschort.

SCHOOLGIDS 2023 – 2024

In de schoolgids kunt u informatie vinden van lestijden, schoolpleinregels, gezonde voeding tot lesplannen.

Openbaar Kindcentrum De Marshof
Tichelmeesterlaan 45
8014 LA  Zwolle
038 – 4601471
Route